Cserekocsi, kölcsönzés

 

A csereeszközök igényének körülményei:

 

Az elektromos kerekesszékek, mopedek használói néha olyan helyzetbe kerülnek, hogy az eszköz amit használnak elromlik. Amikor a hiba a helyszínen várhatóan nem végezhető el, az eszközt műhelybe kell szállítani.

Cégünk csereeszközöket tart fenn ezekre az esetekre, amikor a helyszínen a javítás nem lehetséges. Ilyenkor ingyen biztosítjuk a csereeszközt a javítás idejére, a kiszállításáért-visszaszállításáért és a használatért nem kell fizetni.

 

Kölcsönzés:

 

Olyan eset is előfordul, amikor egy kisebb baleset miatt lenne szükség egy tolókocsira pár napra, esetleg pár hétre. Ilyenkor van lehetőség kölcsönzésre, kauciót kell fizetni, illetve kölcsönzési díjat is. A részletekkel kapcsolatban keresse telefonon kollégáinkat.

 

Hogyan kell igényelni?

 

A javítási igény bejelentésekor fel kell venni a kapcsolatot kollégáinkkal, és a típuscsoportnak megfelelő csereeszközt fogjuk biztosítani.

 

Hátrányok is vannak.

 

Ezek a kocsik esztétikai szempontból nem lesznek karcmentes, új állapotban, viszont műszakilag megbízható tartalommal rendelkeznek. Akinek tényleg szüksége van az adott kerekesszékre-mopedre, az nem fogja visszautasítani önzetlenségünket. Tudni kell, hogy sajnos nem minden esetben tudjuk „azonnal” biztosítani a csereeszközt. Néha várni kell rá.